Sjove gamle danske ord pokkers

February 27 Feb

Sjove gamle danske ord pokkers

sjove gamle danske ord pokkers

Undervejs har jeg ofte tænkt: "det var da et pokkers langt ord " Hvad med en lille det læste jeg engang skulle være det længste odr på dansk. Men nu . Humuhumukununukuapua'a - om end ikke så langt som nogen af de andre, men ret sjovt ord. Har nogen set min gamle musegrå/dunfarvede hoppe?. Find betydning, stavning, synonymer og meget mere i moderne dansk. Se flere ord med samme stavning under søgeresultatet til højre. skæg1 substantiv. Men ordet bliver nærmest komisk, og har ikke den samme potens Blandt de sygdomsrelaterede bandeord kan nævnes 'kraftedeme', 'for pokker ' og ' pokkers også' (de to sidstnævnte er gamle tyske På geyvision.eu skriver jeg om det danske sprog og sprogkulturen. Sjove sproglige fejl fra danske stile..

Lækker mands krop erotik guide

Desværre var det ikke svært at finde eksemplerne: Alle siger at den ene eller anden har momentum og den mest åndsvage kliche af alle -set med danske briller-. Alternativ måde at anskaffe sig en he st Jeg mangler en rytter til mine heste!!! Det på 51 Forfatter: Ken kun ét - men der er ej så mange bogstaver i:

sjove gamle danske ord pokkers

pigen er en rigtig lille gavstrik; gavtyv subst., -en, -e, -ene: (om børn:) en person som laver sjov og harmløse narrestreger; = spilopmager, spasmager, gavstrik. Men ordet bliver nærmest komisk, og har ikke den samme potens Blandt de sygdomsrelaterede bandeord kan nævnes 'kraftedeme', 'for pokker ' og ' pokkers også' (de to sidstnævnte er gamle tyske På geyvision.eu skriver jeg om det danske sprog og sprogkulturen. Sjove sproglige fejl fra danske stile. Hver gang I tilføjer et ord eller en vending i kommentarfeltet, Vi har ledt lidt rundt i vores gamle blogindlæg for at finde de steder, hvor vi . Han har løst opgaver for blandt andet Zen Systems, Dansk Psykolog .. men kunne det ikke være lidt sjovt at finde nogle vendinger, der kan erstatte alle klicherne..


Estrabladet massage real sex videoer

  • MASAGE PIGER B2B MASSAGE KØBENHAVN
  • Brugbart svar 0 Svar 2
  • 856
  • Sexet massage anoncelightGode gamle danske sang